Peter i Åhus

Om mig, S/Y Lurifax, Rhapsody 34 och Island

Var har jag bott?

Jag har bott på 20 olika adresser sen jag föddes. i Malmö – 6 ställen. Karlskrona – 2 ställen, Stockholm – 8 ställen och i Skåne på 4 ställen.

1954 flyttade familjen in på Amiralsgatan 89c i Malmö. Därifrån flyttade vi ut en kort tid till Dukatgatan 52. Nästa boende blev på Stora Nygatan 22 b innanför broarna och sista flytten tillsammans med föräldrarna blev till Stora Kvarngatan 53 (Caroli).

Mitt första egna boende i Malmö var på en innergård på Erik Dahlbergsgatan 6. Därefter flyttade jag till Malmgatan 6! Där polishuset står nu. 

I början på 70 talet var jag på väg upp till Stockholm och ett företag som jag jobbade hos, deras kontor fanns på S:t Eriksgatan 60 där jag bodde i 4 månader. Det var omöjligt då att få tag i en lägenhet så jag flyttade”hem” igen.  Nästa blev Karlskrona och flytten dit till Kungsmarken. Efter ett tag så flyttade jag in till Västra Vittusgatan 1 i Karlskrona. Ett gammalt hus där jag fick tag i en vindslägenhet på 2 rum o kök!

1981 flyttade jag upp till Vibblabyvägen 8 i Jakobsberg  en kort tid för att sen flytta till Hummelmora och Munspelsgränd 2 i viksjö. Nästa flytt blev till Teknikvägen 3  i Kallhäll. Det blev fler boenden i Järfälla, Aspnäsvägen 24 i Jakobsberg. När jag blev ensam blev det Östanvägen mellan Jakobsberg o Kallhäll, därefter Gustafsvägen 2 i Solna.

Efter en tid i Solna bestämde jag mig för att flytta tillbaka till Kallhäll igen och köpte en lägenhet på Lädersätravägen 105 6 vån. Här bodde jag fram till jag lämnade Stockholm o Järfälla.

2004 den 1 nov gick jag in i ett projekt som innebar att jag va i Malmö i veckorna. Efter en tid så bestämde jag mig för att sälja min lägenhet o flytta ner till Skåne. Det blev Tredalagatan 15 c i Kristianstad och pendling till Malmö för projektet.

Efter några år i Kristianstad köpte jag en lägenhet i Åhus på Rönnowsgatan nästa ställe blev  ett parhus på Köpmannagatan sen en hyreslägenhet även det i Åhus.